Tänk dig att äga en tank

blogginlägg 1

Det krävs en riktig man för att få köra en tank och då gäller det att inte vara någon fjolla, utan peka med hela handen. Självklart Sigge, annars kan du ju skjuta dig i din egen fot. Jag menar att peka med fingret är ju inte lika stabilt som att peka med hela handen. Här får du en klar riktning och vet vart skottet tar vägen. Ja, tänk dig själv att äga en tank. Nu är den inte den med bensin till bilen, utan fordonet i det militära som det syftas på. Jag har ju sett James Bond. Han tar ju en reva med tanken på stadens gator. Det skulle ju kanske kunna funka på Stureplan också. I vilket fall kommer det ju att ta ett tag innan de får fatt i mig och ger mig den där komfortabla ”tycker om mig själv tröjan”.

Ja, raka vägen till doktor Psyk utan att passera Norrmalmstorg och Gå. Helt enkelt blev det ingen löning den månaden. Nu undrar du säkert om denna blogg enbart är till för mitt eget svammel och om det inte finns någon röd tråd i den. Nja, när jag skapade den så var den röda tråden restnoterad och jag fick nöja mig med att använda den blå. Javisst, det tog mig så hårt att jag blev moderat. Efter jag började intressera mig för politik och lag så har jag dock konstaterat att det inte blir tillåtet att äga en tank för privat bruk. Kanske det är bra. Perfekt när du tänker på alla de ligister som springer på stan och gör ofog. De kan helt enkelt inte köpa en tank och skjuta ett hål i universum. Räcker ju redan med det tunna ozonlagret där du varje dag tar stryk av solen.