Det svenska samhället behöver sin militär

blogginlägg 4

Jag blir rent ut sagt mycket förbannad ibland. Här beror det på lika delar intresse, en farsa som jobbar inom det militära samt att så många blir arbetslösa. Det handlar om att alla regementen och militära stationer läggs ned en efter en. Inte för att jag tror att de kommer att fylla någon funktion om ett eventuellt krig skulle komma. I det fallet handlar det ju inte om granater och kpistar längre. Här får du helt enkelt stormen och den sköna värmen från en 100 megatons kärnvapenbestyckad långdistansmissil. Ja, helt enkelt fattar du att det är tack och god natt innan hjärnan uppfattat att något har landat.

Min ilska över detta handlar inte mest om att vissa regementen läggs ned. Visst kan jag hålla med om att det på en del platser inte behövs eller finns för mycket. Det handlar om de dåligt ursäkterna. Det finns inga pengar. Nähej! Vart har de tagit vägen då? Jag har inte sett att jag har fått mera lön och mindre i skatt. Det enda jag kan se är att kriminaliteten ökar och att Sverige lägger ut mera pengar på flyktingpolitiken. Vilket kommer att vara bäst? Bevara det försvar vi har, eller urholka det mera för att kunna expandera det svenska landets befolkning? Nu är jag definitivt inte rasist på något sätt, men de pengar som finns måste gå till det som behövs och svenskarna i första hand.

Andra problem med att banta försvaret

Ja, som militärfarsan alltid har sagt blir det inga män av vapenvägrare. Jag kan förstå de som vägrar vapen, men för honom var de rena idioter. Den gamla stammen och det tankesätt som gäller för dem, antar jag. Hur som helst har han rätt i att militären skapar män. En del kan faktiskt också bli av riktigt hårt virke. Helt enkelt kommer en bantning av de svenska militärförbanden att förinta den svenska mannen. Här kommer det inte längre att finnas någon som pekar med hela handen. Ja, som farsan sagt. Alla blir fjollor och springer på Södermalm med långt hår. Flickor som pojkar. Herregud vilken värld, vilken tanke. Fatta vidden av en sådan katastrof. Ja helt enkelt väljer jag rakt av den kärnvapenbestyckade missilen. Det gör i alla fall inte lika ont i själen.