En riktig man

marlboroman

Ja, vart fan ska jag börja? Börjar bli riktigt less på allt detta tjat om hur en riktig man ska vara och inte vara. Hela tiden är det också en massa brudar som tjatar om detta oh vad fan vet dem? Om de vill ha en jävla tönt så börja hänga på Dreamhack. En riktig man ska tydligen alltid ta ner toalettsitsen efter att han har pinkat, och även ta upp det så att man inte pinkar på det. Även viktigt att städa, laga mat, ta hand om ungarna, köra bil, jobba, passa upp bruden hela tiden och helt enkelt inte bestämma något själv alls eller ha ett eget liv. Många så kallade riktiga män ska tydligen bara ha lite skäggstubb också, och raka sig fint varje morgon, träna, inte dricka öl, inte hänga med polarna en kväll då bruden är ledig och vill hänga på ens arm i soffan … Vad fan, vad är det för krav ni tjejer har på oss egentligen?! Och vi får själva inte ha några krav på dem för då är vi diskriminerande mot dem.

Nej, vet ni vad, vet ni vad jag säger? En riktig man är en sådan som röker, både i pipa, cigariller och vanliga cigg. En cigarr för att fira att favoritlaget har vunnit igen, och så en riktigt fin snusprilla i käften också. En riktig man har också skägg, gärna så stort och långt som möjligt! Burrigt och välvårdat. Här ska man inte raka sig varje dag och behaga en kvinna. Kvinnor vet inte hur skönt det är att bli kliade i skägget – då hade de aldrig bett oss att raka av det och de skulle be till Gud att de själva kunde odla ett eget skägg. En riktig man bär upp sina saker med stolthet – sin plånbok, hängslen, klocka, slips – allt för att vinna respekt hos de andra männen. Inte hos brudarna, det är bara vad de tror. Nu när jag har skrivit om allt detta så blir man rejält sugen på att köpa allt det där på manfield, det är där man hittar alla prylar som riktiga män behöver.

Nä, så vet ni vad brudar, sluta klaga på oss. Gå in och köp lite prylar till oss istället. Det är inte alltid bara vi män som ska köpa presenter till er ju. Ibland vill vi också ha lite!